Notch lager TF2-RTS live
0

Notch lager TF2-RTS live

feb 27 Spill.no  

Minecraft-skaper Markus «Notch» Persson liveoverfører mens han programmerer en strategivariant av Valves skytespill Team Fortress 2.

Liveshow

Mens mange musikere vi fortelle deg at de lever for konsertene sine, ser det ut til at også Minecraft-utviklerne i Mojang har en forkjærlighet for å prestere live. Bare en uke etter forrige Mojam – hvor Mojan utvikler et tilfeldig spill i løpet av en helg, og lar publikum følge prossessen live via webkamera – er studiosjef Notch i gang med sitt eget prosjekt, foreløpig bare kalt Herp Derp Herp Fortress. Heldigvis er det bare en arbeidstittel.

Prosjektet går ut på en sanntidsstrategivariant av Valves evigunge skytespill Team Fortress 2, og via Notchs egen TwitchTV-side, kan du følge utviklingen minutt for minutt. OBS: Hvorvidt sendingen er live eller ikke, varierer fra stund til stund.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.