NVIDIA annonserer Titan Z
0

NVIDIA annonserer Titan Z

mar 25 Spill.no  

Den velkjente GPU-produsenten NVIDIA kunne i dag avduke et helt nytt kort i deres Titan-serie. GeForce GTX Titan Z vil være rettet mot de som er ute etter det aller kraftigste, noe prisen og innholdet i kortet vitner på.

Titan Z kombinerer to av Nvidias Kepler GK110 GPUer i ett og samme kort. De to GPUene har 6 GB GDDR5-minne hver, begge av den raskeste GDDR5-typen NVIDIA tilbyr med en klokkehastighet på 7GHz, noe som bringer totalminnet opp til det dobbelte av forgjengeren Titan Black. Sammen bringer de to Kepler GPUene 5760 prosessorkjerner til kortet – 2880 per GPU.

At NVIDIA sikter mot de virkelig spesielt interesserte av dataentusiastene der ute er det ingen tvil om. Titan Z er, ifølge selskapet selv, rettet mot nestegenerasjons spilling med 5K-monitorer, og prisen er alt annet enn billig. Kortet havner i USA på rundt 3000 dollar, eller 18000 NOK. Forgjengeren Titan Black ligger til sammenligning på åtte til ni tusenlapper.

Usikker på hvilket skjermkort du bør velge? Sjekk vår nyeste guide for anbefalinger i alle prisklasser!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.