Ny Football Manager før jul
0

Ny Football Manager før jul

aug 16 Spill.no  

Sega og Sports Interactive har annonsert at neste spill i den populære Football Manager-serien vil bli lansert før jul i år.

Drillo

Football Manager lar deg være manager og trener for fotballag hentet fra virkelige ligaer, og utviklerne Sports Interactive har laget simulatorserien helt siden 90-tallet, da de jobbet med Championship Manager-spillene.

Flere nye funksjoner har fått plass i det nye spillet, deriblant mer detaljerte kontraktforhandlinger med spillere som blant annet åpner for lojalitetsbonuser. Speiderne leverer mer presise kamprapporter om motstanderlag, og 3D-motoren som viser kampforløpet har blitt pusset opp med nye kameravinkler, animasjoner og væreffekter. Når du snakker til spillerne i pausen kan du nå velge sinnelaget du vil ha slik at du kan eksplodere som Tom Nordlie eller få spillerne til å sovne som Drillo.

En ny opplæringsdel har og blitt lagt til, slik at ferske spillere skal få muligheten til å sette seg inn i det som har blitt en svært omfattende simulator. Spillere som har klaget på manglende støtte for høye oppløsninger har også blitt bønnhørt, den nye versjonen av spillet støtter alle mulige oppløsninger, med muligheten til å ha mer informasjon på skjermen desto bedre oppløsning man har.

Spillet skal lanseres på PC før jul i år, men helt presis dato er ikke satt ennå av Sega.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.