Ny Mortal Kombat-film: Ingen Scorpion, og Raiden er 14 år
0

Ny Mortal Kombat-film: Ingen Scorpion, og Raiden er 14 år

De aller fleste kjenner Mortal Kombat: Det ultra voldelige  slossespillet som var en av årsakene på 90-tallet til at spill begynte å få aldersmerking i det hele tatt. Flere av versjonene måtte sensureres før de kunne bli solgt, men det ble fort kjent at på noen versjoner kunne du skru på igjen blod og gørr med en juksekode.

Allerede i 1995 kom den første filmen basert på spillsukssessen. Filmen er den dag i dag ansett som en midt-på-treet kultfilm, med en score på 5.8/10 på IMDB nå, og filmen har et nevneverdig bedre rykte enn de fleste spilladaptasjoner.

Nå kom nettopp det nyeste spillet i serien, Mortal Kombat 11, men nyheten om filmen kom allerede i fjor, og vil være sin helt egen greie, separert fra spillene.

LES VÅR MORTAL KOMBAT 11 ANMELDELSE: “Brutal og morsom tortur”

Det vi vet

JAMES WAN: Wan var regissør for Aquaman og den originale Saw. Nå er han produsent for Mortal Kombat.

Mortal Kombat går inn i pre-produksjon senere denne måneden, og har med seg James Wan som produsent (Aquaman, The Conjuring, Saw). Filmen blir den aller første spillefilmen som regissør Simon McQuoid gjør, og skal handle primært om en ny og original karakter. Vi kommer også til å få se flere kjente fjes som Jax, Sonya Blade, Liu Kang og Raiden.

“Jeg gleder meg til være tilbake i Australia med Mortal Kombat, spesielt etter vi gjorde oss så gode erfaringer da vi filmet Aquaman.” – James Wan

Hoverpersonen er Cole Turner. En bokser fra Philadelphia som må ta seg av datteren sin etter at hans kone gikk bort. Han blir trukket inn i Mortal Kombat-universet på grunn av en profeti.

Det er også sluppet noen detaljer om rollelisten, men det mest oppsiktsvekkende er kanskje mangelen på Sub-Zero og Scorpion, mens Raiden skal angivelig bli spilt av en 14 år gammel gutt.

Stort for Australia

Det er alltid spennende for nærmiljøer når Hollywood banker på døra og ønsker å vise frem landet ditt. I Norge er var det nylig stor ståhei da James Bond var på plass mellom Oslo og Nittedal for å spille inn scener til den siste Daniel Craig-filmen.

Denne gangen er det Australia som får vise seg frem i Mortal Kombat. Dette kommer til å bli den største filmproduksjonen noensinne for sør-Australia. Opptakene vil gjøres i byen Adelaide, med innleid crew og VFX-folk fra regionen.

Hva tenker du om en ny Mortal Kombat-film? 

 

 

About Stig Kenneth Limmesand

Stig Kenneth Limmesand. 25 år og enda ikke voksen. Bachelorgrad i videojournalistikk. Spiller alle mulige spill, men foretrekker eventyr og platformere. Favorittene er blant annet Mario, Zelda, Crash, Metal Gear Solid, Kingdom Hearts og Rock Band.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.