Ny Playstation 3 på vei?
0

Ny Playstation 3 på vei?

jul 05 Spill.no  

Sony har registrert modellnummert CECH-4001x, noe som har satt i gang rykter om en ny Playstation 3-modell.

Super Slim?

Det er det japanske nettstedet Pocket News som kom over registreringen hos FCC. Den nåværende Playstation 3-modellen har nummeret CECH-3000, og alt tyder på at CECH 4001x betyr atter en utgave av den populære spilkonsollen. Og med tanke på at den tyske spillmessen Gamescom er rett rundt hjørnet, er det slett ikke umulig at planen er å komme med en annonsering der.

Andre rykter som svirrer for tiden forteller om en toppmontert diskleser, lik den på «Super Slim»-modellen av PS2, og en alternativ lagringsmulighet. Om sistnevnte dreier seg om lagring i nettskyen, slik også Xbox 360 har fått nylig, vil det passe fint sammen med at Sony nettopp kjøpte opp nettsky-selskapet Gaikai.

Sony har fremdeles tilgode å kommentere ryktene, men vi har vedlagt bildene fra registreringen, så våre lesere kan gjøre seg opp sin egen mening i mellomtiden.

4000 series could be revealed at Gamescom
Sony
Sony Computer Entertainment
Sony Computer Entertainment is a Japanese videogame company specialising in a variety of areas in the…
www.playstation.com
Sony could be ready to announce to a new PlayStation 3 model, according to new documents filed with the Federal Communications Commission.
The images posted on Pocket News refer to a CECH-4001x model, which Eurogamer suggests is a new, slimmer console that will be launched at Gamescom in August.
Sony has yet to comment on the FCC documents.
«We haven’t announced anything new on PS3 in terms of hardware revisions,» president of Sony’s Worldwide Studios Shuhei Yoshida told Eurogamer in June.
«We should never say never – hardware guys are always looking at ways to make things cheaper, smaller

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.