Ny retning for Forza
0

Ny retning for Forza

mar 06 Spill.no  

Microsoft benyttet nylig anledningen til å informere om kommende Xbox 360-spill på X11-arrangementet i USA. Et av de nye spillene som ble annonsert er et nytt spill i Forza-serien kalt Forza Horizon.

Hipt

Foreløpig finnes det kun en film om spillet, som egentlig har fint lite med selve spillet å gjøre ettersom den ikke inneholder noe grafikk fra det kommende spillet. Likevel setter den tonen for det som ser ut til å bli en litt hippere og mer actionfokusert racingopplevelse enn de rene simulatoropplevelsene man får via de vanlige Forza-spillene.

Det er da heller ikke Forza-utvikleren Turn 10 som står bak Forza Horizon, men et nystartet britisk studio kalt Playground Games, som består av erfarne racingspillutviklere fra Codemasters, Black Rock Studio og Bizarre Creations.

Traileren kan du se her:

Forza Horizon er utviklet av Playground Games og utgis av Microsoft. Spillet lanseres på Xbox 360, mest sannsynlig til høsten en gang.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.