Ny Skyrim-trailer på mandag
0

Ny Skyrim-trailer på mandag

nov 03 Spill.no  

Utvikler og utgiver Bethesda har hintet om en ny trailer for en kommende tilleggspakke for rollespillet The Elder Scrolls V: SkyrimTwitter.

Dragonborn?

Sammen med meldingen om at «full trailer kommer 5/11», la den anerkjente utgiveren med bildet i toppen av saken. Ryktestormen er selvsagt i full gang på internett, men de fleste ser ut til å være enige om at det er snakk om den ryktede tilleggspakken Dragonborn, som dukket opp på ryktebørsen for bare et par uker siden.

Ifølge spor i kildekoden til den forrige oppdateringen av spillet, skal pakken inneholde drageriding, nye rustninger og muligheten til å utføre magi-angrep fra salen. Handlingen skal være lagt til Solstheim, som ligger øst for Skyrim.

Ingen annonseringer om aktuelle plattformer og lanseringsdato ble nevnt i den ordknappe Twitter-meldingen. Vi kommer selvsagt tilbake med mer når traileren dukker opp på mandag.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.