Ny spillmaraton fra Tøyen
0

Ny spillmaraton fra Tøyen

sep 21 Spill.no  

Det er nok en gang duket for spillhelg med Spillegal-folket, med maratonspilling fra live-studio på Tøyen. Denne gangen er det skjulte perler som skal til livs.

Kultkveld

Med “skjulte perler” mener Spillegal-gjengen kultfavoritter som Mirror’s Edge, Deadly Premonition, Killer7, Vanquish og MadWorld, et flott knippe realtivt smale titler som ikke lenger preger nyhetsbildet. Forumsjef Filip “justincase” Fløgstad mener spillene ikke har fått nok oppmerksomhet, og bøter med dette ved å gi dem alle en haug med oppmerksomhet, døgnet rundt via live-streaming fra Tøyen Central.

Sendingen er allerede i gang, og i skrivende stund er det Wii-favoritten MadWorld som står på menyen. Klikk deg inn HEEEEEEEEEEEEEER, og slå deg løs i kommentarfeltet. De kommer til å elske/hate det!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.