Ny tilleggspakke til Crysis 3 annonsert
0

Ny tilleggspakke til Crysis 3 annonsert

mai 30 Spill.no  

Crytek avslørte igår at en stor annonsering var på trappene for morgendagen, og nå har de omsider annonsert en ny tilleggspakke til sci-fi-skytespillet Crysis 3 ved navn Lost Island. Tilleggspakken lanseres den 4. juni til PS3, Xbox 360 og PC, og vil i følge Crytek koste rundt 90 kroner (1200 Microsoft Points). Den skal ta oss ut av Liberty Dome i New York og ut i naturen på en øy i Filippinene der en gruppe farlige romvesener er blitt observert.


Crytek forteller at de går tilbake til seriens røtter med dette; nydelige omgivelser i naturen er svært sentrale igjen, og i tillegg vil spillerne få en hel del nye våpen, mekanikker og moduser å bryne seg på. Det kan med andre ord se ut som de frir til kjernefansen som har blitt skuffet over de to siste installasjonene, spesielt nettopp treeren; det oppnådde ikke salgstallene Crytek håpet på, og mange ble skuffet over at de forlot mye av det de synes gjorde Crysis bra. Vi får med det håpe på en mer tilfredsstillende installasjon.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.