Ny video fra slåssespillet
0

Ny video fra slåssespillet

aug 16 Spill.no  

I dag tyvstarter den årlige Gamescom-messa i Tyskland, og i den anledning dukker det opp en rekke nye trailere fra kommende spill. En av disse er fra det etterlengtede Street Fighter X Tekken.

Mestermøte

Street Fighter X Tekken tar utgangspunkt i at Tekken-figurene skal møte Street Fighter-heltene til kamp, og vil for første gang gjøre det mulig for Yoshimitsu å denge løs på Chun-Li. Spillet bruker en motor lignende den i Street Fighter IV-spillene, og over 22 figurer fra de to spillseriene er annonsert så langt.

Det er ikke første gang Street Fighter-heltene møter andre slåsskjemper til kamp. Marvel-figurer og en rekke anime-figurer har dukket opp i tidligere varianter av Street Fighter-spillene, men dette er første gang Namco har lånt sitt persongalleri fra Tekken til spillserien.

Her kan du se Gamescom-traileren fra spillet:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.