Nye tilleggspakker annonsert
0

Nye tilleggspakker annonsert

des 02 Spill.no  

Ubisoft annonserte i dag to kommende tilleggspakker til storspillet «Assassin’s Creed 2». Pakkene «Battle of Forli» og «Bonfire of Vanities» vil begge dukke opp på nett-tjenestene Xbox Live og PlayStation Netwok til en foreløpig uvisst pris.

«Assassin’s Creed 2» er oppfølgeren til det populære «Assassin’s Creed», der vi nok engang blir med på en hevnlysten og historisk konspirasjonstur. I rollen som Desmond Miles og Ezio blir oppgaven å bekjempe stormannsgale tempelriddere og sette en stopper for deres planer om totalt verdensherredømme. 


Detaljene rundt tilleggspakkene er få for nå, men kjenninger av spillet vil nok nesten være villig til å vedde sin høyre ringfinger på at vi endelig vil kunne oppleve de bortkommende DNA-hendelsene 12 og 13 fra «Assassins Creed 2». Uansett lover Ubisoft flere detaljer rundt månedsskifte.

«Battle of Forli» og «Bonfire of Vanities» slippes i månedene januar og februar. For å kunne spille kreves «Assassins Creed 2» og nettforbindelse til enten Xbox 360 eller PS3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.