Nyeste Call of Duty visst frem
0

Nyeste Call of Duty visst frem

aug 20 Alexander Lund  

Activision har nylig kunngjort at det nyeste spillet i Call of Duty serien vil bli kalt Vanguard og skal utgies den 5 November.

I Vanguard vil spillerne være vitne til opprinnelsen til de moderne spesialstyrkene ved å danne Task Force One i en narrativ kampanje som strekker seg over øst- og vestfronter i Europa, Stillehavet og Nord -Afrika. Du vil spille fire forskjellige karakterer gjennom kampanjen fra Australia, USA, Storbritannia og Sovjetunionen.

Sledgehammer lover at spillet skal putte deg i midten av de mange episke slagene under andre verdenskrig, fra Midway øyene, Stalingrad og mot Rommels sine ørkenrever i Nord-Afrika.

I Multiplayer skal du få 20 forskjellige kart på dag én ved lansering, og som vanlig vil en Zombie-modus bli tilgjengelig.

Call of Duty: Vanguard er utviklet av Sledgehammer Games og er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå på PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X/S.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill