Nyheter om Super Smash Bros. Ultimate til Switch kommer onsdag
0

Nyheter om Super Smash Bros. Ultimate til Switch kommer onsdag

Nintendo dedikerer ei hel Nintendo Direct-sending til nyheter om det kommende Switch-spillet Super Smash Bros. Ultimate.

Party-fightingspillserien Super Smash nyter allerede godt av en trofast fanskare, og det er lite som tyder på at dette vil endre seg når et nytt spill i serien lanseres til Nintendo Switch i desember i år. Første smakebit fra det nye spillet ble servert under årets E3, da Nintendo forklarte at samtlige spillbare karakterer fra seriens 20 år lange historie, ville være spillbare i den nye installasjonen.

DRØMMEREPRESENTANT: Hvem har drømmer vel ikke lyst til å spille som en hagegnom i verdens største crossoverspill?

Onsdag denne uka vil Nintendo slippe enda ei nyhetsoppdatering om spillet, når de går live med en Super Smash Bros. Ultimate Direct klokka 16.00.

Selv om karaktergalleriet allerede byr på over svimlende 65 spillbare karakterer, er det kanskje lov å håpe at nok et par fjes får en inngangsbillett til den kanskje største spillcrossoveren noen sinne. Selv håper vi på representanter fra både Rhythm Paradise, Professor Layton, Cooking Mama og, viktigst av alt, WiiWare-hitten 2Fast4Gnomz.

Blant karakterene som ikke fikk returbillett til Super Smash Bros. til 3DS og Wii U, fant vi blant annet Solid Snake, Ice Climbers og Wolf O’Donnel fra Star Fox. Både disse karakterene, så vel som de nedlastbare heltene fra de to foregående spillene, blir også med i Switch-versjonen av fightingspillserien. Få spill i sjangeren klarer å balansere et karakterutvalg med så mange spillbare figurer, men med et team bestående av veteraner fra både Smash Bros. og Tekken-serien, er det lov å håpe på det beste.

Spillet lanseres til Switch den 7. desember i år.

VETERAN: Solid Snake er tilbake i sitt andre Smash Bros.-spill, etter å ha stått over 3DS- og Wii U-utgavene, trolig grunnet trøbbel med lisensholderne i Konami.

 

About Håkon Kvam Lyngstad

Journaliststudent ved Høgskulen i Volda som brenner for spill som et narrativt medium. Samtidig forelsket i fighting- og musikkspill som bombarder sansene med lys, lyd og endeløse kombomålere.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.