Nytt Bioshock og Dead Rising avslørt?
0

Nytt Bioshock og Dead Rising avslørt?

jan 07 Spill.no  

Animasjonsselskapet Blur Studio, som har laget filmsekvenser for mange storspill, kan ha røpet at Dead Rising 3 og Bioshock 3 er under utvikling, skriver nettsiden VG247.

LinkedIn-lekkasje

De to titlene dukker nemlig opp i tre profiler i det sosiale karrierenettverket LinkedIn. Alle tre profilene tilhører ansatte i Blur Studio som lister opp Dead Rising 3 og Bioshock 3 som filmprosjekter de har jobbet med i Blur Studio.

For tiden er Bioshock: Infinite under utvikling av Irrational Games, og vi regner med at dette spillet lanseres før utgiver 2K Games er interessert i å prate om neste spill i serien. Mens Bioshock og Bioshock: Infinite er utviklet av Irrational Games var det studioet 2K Marin som lagde Bioshock 2, så det er ikke umulig at dette studioet er i full gang med et nytt Bioshock allerede.

Dead Rising 2 ble lansert i 2010, og bortsett fra nedlastbart innhold har ikke Capcom Vancouver laget noe siden da, så det er slett ikke utenkelig at et tredje spill i serien har vært under utvikling en stund nå.

Ingen av spillene er bekreftet av utgiverne.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.