Nytt Earth Defense Force neste år
0

Nytt Earth Defense Force neste år

sep 09 Spill.no  

En oppfølger til Earth Defence Force 2017 til Xbox 360 og Playstation Vita ble annonsert på Sonys pressekonferanse tidligere idag. Spillet har blitt annonsert foreløpig til Xbox 360 og Playstation 3 og 4, og blir lansert 4. februar neste år.

I Earth Defence Force serien blir jorden invadert av gigantiske insekter fra verdensrommet, og du og teamet ditt skal drepe hver og en av dem, og får et helt arsenal av våpen til å gjøre det. Nye muligheter til å drepe insekter blir det også i Earth Defence Force 2025, da du kan bruke mange forskjellige former for kjøretøy. Det blir også mulighet for å spille som forskjellige klasser, istedenfor bare en person som i det forrige spillet.

Earth Defence Force 2025 er en oppfølger til 2006s Earth Defence Force 2017. Spillet blir lansert til Xbox 360 og Playstation 3 den 4. februar. Playstation 4 datoen har ikke blitt fastsatt ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.