Nytt flyspill fra Tom Clancy
0

Nytt flyspill fra Tom Clancy

mai 06 Spill.no  

Ubisoft annonserte i dag at actionflyspillet «Tom Clancy’s H.A.W.X.» får en oppfølger i høst. Spillet har fått den originale tittelen «Tom Clancy’s H.A.W.X. 2».

Actionfylt

Vi vet lite om den kommende oppfølgeren, men dersom den følger i fotsporene til forgjengeren kan vi forvente oss actionfylt flyving. I «H.A.W.X.» kunne dyktige piloter nærmest brekksladde mellom skyer mens de smuttet unna raketter og plaffet ned fiender.

I pressemeldingen skryter Ubisoft av at forgjengeren har solgt over en million eksemplarer, og lover at oppfølgeren kommer til å være direkte basert på bøkene til den kjente forfatteren Tom Clancy. Som nå begynner å få navnet sitt på en anseelig mengde med spill. Deriblant «Splinter Cell», «Rainbow Six» og «Ghost Recon».

«Tom Clancy’s H.A.W.X. 2» utvikles av Ubisoft Bucharest og utgis av Ubisoft. Spillet skal komme i løpet av høsten 2010 på Xbox 360, Playstation 3, PC og Nintendo Wii. Bildet i toppen av saken er fra «Tom Clancy’s H.A.W.X.».

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.