Nytt Goldeneye på vei?
0

Nytt Goldeneye på vei?

jun 28 Spill.no  

Det klassiske Nintendo 64-spillet Goldeneye ble relansert i oppusset versjon med ny kontrollmetode på Nintendo Wii i fjor høst. Nå ser det ut som Activision har flere planer for spillet.

Reloaded

Activision har nemlig registrert fire domener som alle har ordene Goldeneye og Reloaded i seg. Hva slags spill Goldeneye: Reloaded blir, vet vi ikke ennå, men dersom du så Sonys pressekonferanse på E3 i år husker du kanskje at en 007-logo dukket opp blant mange andre logoer da Sony snakket om fremtidige Move-spill. Det er derfor nærliggende å tro at Goldeneye: Reloaded blir en HD-versjon av fjorårets Wii-spill med Playstation Move-støtte.

Det spekuleres også i om det kan være snakk om en direkte oppfølger til Goldeneye. Men inntil videre er det bare Activision som vet, og vi kommer tilbake med mer så snart de er villige til å åpne munnen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.