Nytt gratisspill på vei fra Sony
0

Nytt gratisspill på vei fra Sony

mai 23 Spill.no  

Sony har annonsert Bullet Run, et free-to-play-skytespill for PC, hvor det handler like mye om stil og underholdningsverdi som hodeskudd når poengene skal telles.

Straks i beta

Bullet Run foregår i et TV-show i fremtiden, hvor den revolusjonerende Synth-teknologien tillater arrangøren å gjenopplive døde deltakere, så de kan kastes tilbake i kampen igjen. Målet er å trekke fans, og underholdningsverdi er alt. Jo mer spektakulært, jo flere fans, og du er litt nærmere kjendisstatusen det hele dreier seg om.

Spillet lanseres som et free-to-play-spill, hvor man laster ned og spiller spillet gratis, men hvor det er mulig å kjøpe utstyr og oppgraderinger til figuren sin. Spillet går i beta om en liten stund, og det er mulig å skrive seg opp HER.

Se video

Bullet Run utvikles av Acony og utgis av Sony Online Entertainment for PC. Spillet har ingen lanseringsdato ennå, men går i beta «om ikke lenge».

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.