Nytt inFamous annonsert
0

Nytt inFamous annonsert

feb 21 Spill.no  

Utvikler Sucker Punch Productions annonserte et nytt spill i inFamous-serien på gårdagens PlayStation 4-pressekonferanse.

Etterlengtet oppfølger

Det verserte lenge rykter om at inFamous 3 skulle annonseres på fjorårets Spike Awards-utdeling, men det skulle gå nesten tre måneder til før Sucker Punch endelig kunne avduke storsatsingen sin. 

Les alt om PlayStation 4-avsløringen her

inFamous: Second Son foregår i Seattle i et stadig strengere kontrollsamfunn, styrt med jernhånd av Department of Unified Protection (DUP). Det har gått syv år siden de to første inFamous-spillenes hovedperson Cole McGrath gjorde verden utrygg, og myndighetene gjør alt for å unngå en ny «bio-terrorist»-episode. Det er da 24-årige Delsin Rowe oppdager at han har overnaturlige krefter som lar ham manipulere og til og med ta form som røyk. I tillegg slår han godt fra seg med kjetting. DUP er i trøbbel.

Se trailer

inFamous: Second Son utvikles av Sucker Punch Productions og utgis av Sony Computer Entertainment eksklusivt for PlayStation 4. Spillet har foreløpig ingen klar lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.