Nytt norskutviklet eventyrspill gir meg sterke Alone in the Dark vibber
0

Nytt norskutviklet eventyrspill gir meg sterke Alone in the Dark vibber

jul 08 Anders Lønning  

Epostkontoen min er som regel stappfull av presseinformasjon om kommende spill fra en rekke store utgivere, og jeg må innrømme at mye av det bare blir skummet gjennom. Men når det tidligere i dag dukket opp en mail fra en av utviklerne bak det norskutviklede spillet Through the Woods, som ville fortelle meg om soloprosjektet han holder på å utvikle bestemte jeg meg for å ta en nærmere titt, noe jeg svært raskt ble veldig glad for at jeg gjorde.

The Fold: Ingression er et førsteperson eventyr spill som forteller historien om studenten Amund Vreim som etter å ha tatt pause fra studiene sine finner seg selv i stillingen som oppsynsmann for en gammel stavkirke i Telemark, noe som etterhvert skal utarte seg til å bli langt mer brysomt enn først antatt. I følge spillets Steam side henter dette mystiske eventyret inspirasjon fra både norrøn mytologi, kristendommen og Lovecraftisk skrekk.

WinterChurch.png

Bak spillet står Stian Willums, som tidligere var en del av det norske studioet Antagonist og var en av hjernene bak indie spillet Through the Woods, og per i dag blir spillet bare utviklet av han. I følge nettsidene til Audvyr Studio har The Fold: Ingression mottatt støtte fra både Norsk Filminstitutt og Viken Filmsenter. Spillet har foreløpig ingen slippdato, men kan legges til på ønskelisten på Steam.

Traileren til spillet gir meg av en eller annen grunn sterke Alone in the Dark vibber, og som en stor fan av alt som heter skrekkspill, norrøn mytologi og Lovecraft gleder jeg meg til å se hva mer spillet består av. Dette synes jeg virker svært lovende.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.