Nytt «Silent Hill» på vei
0

Nytt «Silent Hill» på vei

apr 12 Spill.no  

Skrekkspillserien «Silent Hill» har eksistert i over ti år, og har vært ute på de fleste formater. Etter at Konami sluttet å utvikle spillene selv etter «Silent Hill 4: The Room», og heller brukte eksterne utviklere til å lage spill i serien, har mange fans ment at kvaliteten har vært dalende på spillserien.

Nytt kapittel

Det forhindrer ikke den japanske utgiveren fra å annonsere nok et nytt spill i serien, også denne gangen utviklet av et eksternt studio. Det er nettsiden Eurogamer som melder at det nye spillet ble annonsert av Konami i Tyskland før helgen, og kommer til å bli lansert på Xbox 360 og Playstation 3. Tidligere er det kun «Silent Hill: Homecoming» som har vært ute til nestegenerasjonskonsollene.

Det nye spillet har foreløpig ikke fått noen tittel, men Konami har annonsert at det kommer til å bli utviklet av det relativt ukjente tsjekkiske spillstudioet Vatra Games. Spillet blir det åttende «Silent Hill»-spillet i serien, og for en oversikt over de andre spillene kan du ta en titt på denne listen:

  1. «Silent Hill» (1999)
  2. «Silent Hill 2» (2001)
  3. «Silent Hill 3» (2003)
  4. «Silent Hill 4: The Room» (2004)
  5. «Silent Hill: Origins» (2007)
  6. «Silent Hill: Homecoming» (2008)
  7. «Silent Hill: Shattered Memories» (2010)

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.