Nytt Uncharted på vei
0

Nytt Uncharted på vei

nov 07 Spill.no  

Er du en av de som gleder deg til Naughty Dogs The Last of Us, men samtidig savner et nytt eventyr med arkeolograkkeren Nathan Drake i høst? Ifølge australske sensurmyndigheter er ikke arkeologen helt død og begravet, de har nemlig listet opp et nytt Uncharted-spill som skal opp til sensur.

Mobilspill

Ifølge Eurogamer er det et relativt ukjent studio kalt One Loop Games som utvikler spillet som har fått tittelen Uncharted: Fight for Fortune. Lite annet er kjent om spillet. Australske sensurmyndigheter oppgir at det skal komme på flere plattformer, men kun Playstation Vita, Sonys håndholdte konsoll, ser ut til å være bekreftet av sensurorganet.

One Loop Games har tidligere jobbet på konsollversjoner av Star Wars Episode 3, Full Spectrum Warrior og The Saboteur, i tillegg til en haug med mobilspill, ifølge Eurogamer. Dermed kan det faktisk være snakk om et Uncharted-spill for mobiltelefoner.

Om det blir et nytt konsollspill, et Vita-spill eller et mobilspill, vi forteller dere mer så snart vi hører noe.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.