Obsidian annonserer Armored Warfare
0

Obsidian annonserer Armored Warfare

mar 21 Spill.no  

Obsidian Entertainment har i det siste vært travelt opptatt med det nylige lanserte South Park: The Stick of Truth samt et kommende rollespill ved navn Pillars of Eternity, men det hindrer ikke det anerkjente utviklerstudioet i å bidra på diverse andre ulike prosjekter. Nå har de annonsert Armored Warfare – et gratis, flerspillerbasert stridsvognfokusert action-spill.

I Armored Warfare kan man ta kontroll over diverse moderne stridsvogner for å sprenge andre tilsvarende stridsvogner i luften. Fans av det populære stridsvognspillet World of Tanks vil nok føle seg hjemme i Obsidians tanks-prosjekt. Også Armored Warfare byr på flere ulike tanks samt andre kjøretøy, i tillegg til å la spillere styre artilleri.

Armored Warfare byr på gameplay fokusert på både spiller-mot-spiller og spiller-mot-omgivelsene, og ut fra annonseringstraileren (som kan sees under) ser det ut til at spillet blir en eksplosiv affære. Spillet skal følge en free to play-modell, men hvorvidt det vil inneholde mikrotransaksjoner eller lignende vet vi foreløpig lite om.

Obsidians stridsvognspill skal lanseres i lukket beta til PC i løpet av året. Spillet utgis av My.com, og det er ikke usannsynlig at det russiske mobilfokuserte selskapet også har hatt en finger med i utviklingsprosessen, i og med at Obsidian og My.coms moderselskap, Mail.ru, allerede samarbeider om et MMO-spill ved navn Skyforge.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.