Opplev vesten som aldri før
0

Opplev vesten som aldri før

des 15 Spill.no  

Tidligere denne måneden kom Rockstar Games ut med en trailer til «Red Dead Redemption». Denne traileren var første gang spillet ble vist på hele 6 måneder. Derfor var det nok ingen som forventet enda en trailer bare 2 uker senere, men det er nettopp det som akkurat nå skjer. Rockstar Games kom nemlig nettopp ut med en ny trailer til spillet. Hvis du ikke var sulten på spillet fra før av, kan jeg nesten garantere at det vil begynne å rumle i magen nå.

Den nye traileren, som kan ses under, er lagt opp som en slags dokumentar. En fortellerstemme gir oss masse ny informasjon mens vi får se spillet i aksjon. Vi får blant annet se flere av sideoppdragene man kan prøve seg på. Hodejeger virksomhet, jakt, hestetemming, poker og fem finger filet er alle inkludert. Traileren avslører også et moralsystem som lover enda mer frihet i hvordan man kan bruke tiden i spillet. Hvilken innvirkning moralsystemet vil ha på historien blir ikke nevnt. Derimot får vi vite litt mer om hvor historien vil ta sted og hvilke sentrale karakterer man møter i spillet.

Alt dette og mer i traileren under, jeg anbefaler alle å ta en titt.

«Red Dead Redemption» har utgivelsesdato 27. april 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.