Oppsigelser i Valve?
0

Oppsigelser i Valve?

feb 14 Spill.no  

Det siste døgnet har nettet florert med historier og rykter om oppsigelser i Valve. Det amerikanske selskapet har en svært spesiell firmastruktur, noe som kom til overflaten da håndboken for de ansatte ble publisert på nettet for en stund siden. Til tross for friheten og den nesten utemmede kreativiteten som det fokuseres på i arbeidsinstruksene tyder mye på at Valve har kvittet seg med en del ansatte.

Ingeniør

Det startet med en tweet fra ingeniør Jeri Ellsworth som twitret at hun hadde fått sparken fra Valve, skriver VG247. Ellsworth hadde jobbet der siden august 2011 og var ansvarlig for å utvikle maskinvare.

Flere andre kilder fulgte opp med rykter om at flere i Android-avdelingen til Valve hadde fått sparken, samt at Steam-sjef Jason Holtman hadde forlatt firmaet. Totalt skal det være snakk om 25 folk som har sluttet eller blitt sagt opp.

Alle ryktene førte til at Gabe Newell, toppsjef i Valve, sendte ut en email til flere nyhetsmedier, deriblant Engadget, der han ikke ville bekrefte ryktene, men heller var ute etter å avkrefte at prosjekter har blitt kansellert.

– Nei, vi kansellerer ingen projekter. Nei, vi har ikke endret prioriteter eller prosjekter vi har diskutert. Nei, dette er ikke om Steam eller Linux Hardware eller (insert game here). Vi kommer ikke til å snakke om hvorfor enkeltpersoner jobber eller ikke jobber her, skriver Newell.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.