Ordkrigen er i gang
0

Ordkrigen er i gang

mai 03 Spill.no  

De siste to årene har Electronic Arts gått hardt ut mot Activisions Call of Duty-serie med et konkurrerende spill hver høst. I 2010 var det Medal of Honor som skulle ta markedsandeler fra Call of Duty: Black Ops, mens det i fjor var Battlefield 3 som var den store utfordreren til Call of Duty: Modern Warfare 3.

Twitter-sludder

Etter gårdagens Call of Duty: Black Ops 2-annonsering fra Activision har Electronic Arts allerede vært ute og selngt med leppa, skriver VG247. EAs globale produktsjef Kevin O’Leary twitret «Poor Black Ops 2 you look tired, you should take a year off and rest» etter Activisions annonsering, og fulgte opp med en tweet der han annonserte Frostbite 2-motoren som brukes i Medal of Honor Warfighter og Battlefield 3 som den store vinneren i skytespillkrigen.

Electronic Arts har tidligere vært svært frempå med å disse Call of Duty i det som har blitt en årlig krig mellom to skytespillserier. Til og med toppsjefen i EA, John Riccitiello, har uttalt at han ønsker å se Call of Duty-serien råtne på rot. Activision har vært noe mer tilbakeholdne i ordkrigen, men vi satser likevel på at det blir nok av saftige utsagn fra begge parter i tiden frem mot lanseringen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.