Ordleken får oppfølger
0

Ordleken får oppfølger

mai 18 Spill.no  

Fjorårets «Scribblenauts» på Nintendo DS er et av de mest ambisiøse spillene vi har spilt. I spillet kan man rett og slett skrive inn nesten hvilket som helst ord, som så dukker opp som en gjenstand på skjermen. Et puzzle-spill der du kan tilkalle alt du vil for å hjelpe deg å komme videre. Og nå er altså oppfølgeren på vei, ifølge utgiver Warner Bros.

Rettelser og adjektiv

Spillet fikk et solid terningkast 4 her på Spill.no, men hadde sine små problemer. Først og fremst det håpløst knotete kontrollsystemet som forårsaket mye frustrasjon. Ifølge pressemeldingen fra Warner Bros. skal det være mye mer smidig å kontrollere hovedpersonen i oppfølgeren.

Andre nyvinninger er bruken av adjektiv. Du er ikke lenger begrenset til å tilkalle bare subjektiv, du kan nå tilkalle en «stor zombie» i stedet for bare en «zombie». Spennende og kreativt.

Vi har ikke fått noen skjermbilder fra spillet ennå, så bildet ovenfor er fra det første spillet.

«Super Scribblenauts» utvikles av 5th Cell og utgis av Warner Bros. Entertainment. Spillet er annonsert til Nintendo DS, med en planlagt utgivelse høsten 2010.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.