Ormene inntar Wii!
0

Ormene inntar Wii!

sep 23 Spill.no  

«Worms»-serien har så mange utgivelser at vi helt har mistet tellingen. Men noen må jo kjøpe alle sammen, for Team 17 bare fortsetter å produsere dem. Sist ut er «Worms: Battle Islands» som etter planen skal komme i november.

Klassisk

Som i de andre «Worms»-spillene skal du styre et lag med ormer i kamp mot andre ormer. Kreative og destruktive våpen må brukes riktig, samtidig som du prøver å beskytte dine egne kryp.

Nytt i denne utgaven er at man kan konkurrere online. Onlinespillingen har innebygd ranking, slik at man kan kjempe om å bli best i verden. «Worms: Battle Islands» lar deg også bygge dine egne brett og våpen.

Opprinnelig var spillet ment å lanseres på WiiWare – Nintendos kanal for nedlastbare spill, men Team 17 og THQ mener spillet er såpass stort at det vil komme på disc i salg i butikk i stedet.

Se den ferske traileren her:

«Worms: Battle Island» er utviklet av Team 17 og utgis av THQ. Spillet skal lanseres på Nintendo Wii i november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.