Outriders kommer til Game Pass på lansering
0

Outriders kommer til Game Pass på lansering

mar 15 Anders Lønning  

De siste par dagene har den offisielle Xbox Game Pass twitterkontoen hintet om at noe nytt skulle komme til tjenesten gjennom en ny liksom lekket mail fra den fiktive «Melissa McGamepass».

I mailen sier «Melissa» at et nytt spill, helt urelatert til inntoget av Bethesda tittler vi så før helgen, har blitt bekreftet og skal komme til tjenesten, samtidig som hun ber mottakeren om å holde tett om dette. Videre spør hun også om noen har lagt merke til et «mystisk signal» som skal ha oppstått i det fjerne eller om det er hun som er «avviket« i dette tilfelle.

Dette satte i gang spekulasjoner om hva spillet kunne være, men det virket som de fleste konkluderte med at dette må være en antydning om at Square Enix og polske People Can Fly’s kommende looter-shooter Outriders skulle komme til tjenesten. Nå har det blitt bekreftet at det er dette som er tilfellet.

«Vi fikk alle en smakebit av Outriders i spillets demo, så jeg er henrykt over å kunne annonsere at Outriders kommer til å være tilgjengelig på konsoll, Android telefoner og tablets via Xbox Cloud Gaming med Xbox Game Pass på lanserings dagen» skriver Megan Spur, Community Lead for Xbox Game Pass på Xbox.com

«Fra og med 1. april (Jeg lover det ikke er en aprilsnarr) kan Xbox Game Pass for konsoll og Xbox Game Pass Ultimate abbonenter hoppe inn i denne sjanger-hybriden fra Square Enix som kombinerer brutale kamper med dype rollespill systemer.»

Outriders er satt i den fjerne fremtid hvor spilere får være med på å prøve å kolonisere en planet som kan bli et nytt hjemsted for menneskeheten, selv om selve planeten ikke ser ut til å ville ha dem der. Spillet kan spilles alene eller sammen med opptil to venner, uavhengig av plattform via cross-play, mens spillere prøver å overleve det planeten har å by på.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.