Overdreven action i sydhavsparadis
0

Overdreven action i sydhavsparadis

okt 31 Spill.no  

Svenske Avalanche Studios ga i 2006 ut «Just Cause» – et åpen-verden spill med ekstremt overdreven action. I spillet kontrollerte man CIA-agenten Rico Rodriguez. Rico ble sent for å befri den oppdiktede sydhavsøyen San Esperita fra sin diktator. For å oppnå dette måtte man alliere seg med geriljastyrker og andre grupper med heller tvilsom moral.

 

Rico Rodriguez er nå tilbake i oppfølgeren «Just Cause 2». Denne gangen med en ny øy å befri, nye fiender å beseire, nye tvilsomme allianser og ikke minst; en hel haug av nye leketøy. Avalanche Studios har lovet mange nye våpen og kjøretøy. Vi kan forvente oss våpen som laserkontrollerte rakettkastere og enhånds granatkastere. Man kan til og med ta en tur med en jumbojet. Mest fokus er tydelig lagt i Ricos nye «grappling hook». Ricos «grappling hook» kan brukes på det meste i spillet og med litt fantasi kan man havne i mange interessante situasjoner.

 

Den nyeste traileren (som kan ses under) gir et lite innblikk i det kommende spillet, og mange eksempler på hvordan man kan bruke Ricos nye «grappling hook».

 

«Just Cause 2» har antydet slippdato en gang i 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.