På avveie i Kina
0

På avveie i Kina

jan 04 Spill.no  

Nintendos nye håndholdte konsoll lanseres i Japan 26. februar. Men takket være en utro fabrikkarbeider i Kina har konsollen og spesifikasjoner havnet på avveie.

Lekkasje

Nintendo 3DS ble annonsert under fjorårets E3-messe i juni, og er en håndholdt maskin som kan vise 3D-grafikk uten at man trenger å bruke briller. Med en kraftigere prosessor enn de eksisterende DS-maskinene, har den også bedre grafikkmuligheter. 19. januar drar Spill.no til Amsterdam for å få de siste detaljene om maskinen, og info om endelig dato, pris og lanseringstitler for maskinens europeiske lansering.

Men takket være en fabrikkarbeider i Kina har en del tekniske spesifikasjoner lekket allerede. Fabrikkarbeideren tok nemlig med seg en konsoll hjem og postet en del bilder og en video av den på nettet.

Videoen har nå blitt fjernet, men andre videoer har dukket opp, noe som tyder på at flere uærlige sjeler har fått kloa i konsollen allerede:

Vi i Spill.no ser frem til å få litt mer tid med maskinen 19. januar, og kommer tilbake med en omfattende reportasje.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.