På plass i Los Angeles!
0

På plass i Los Angeles!

jun 13 Spill.no  

Etter nærmere 15 timer på fly er vi på plass i Los Angeles, og klar til å dekke årets største spillbegivenhet. Electronic Entertainment Expo (E3) er en årlig spillmesse i USA der alt som kan krype og gå av spillprodusenter er til stede for å presentere produktene sine.

Koreatown

Flyet landet sent i går kveld, og døgnvill og sliten sjekket jeg inn på et hotell i Koreatown en time før midnatt, lokal tid. Det er hele ti år siden jeg besøkte E3 for første gang, og jeg valgte i år å bo på samme hotell som da. Ikke fordi standarden er så god, men fordi det oppfyller en rekke viktige krav: Jeg har stabilt internett på rommet, metroen er rett utenfor inngangen og bruker 15 minutter ned til messa, supermarked er rett over gaten og det er relativt stille og rolig her.

Viktige krav, ettersom jeg ankommer med en stappfull avtalebok, så det blir en god del jobb som skal gjøres på rommet her den neste uka.

Koreatown er forsåvidt en hyggelig nok del av Los Angeles. Nesten alle skilt er på koreansk, og området er en slags blanding av banker og business og boliger. Bare noen kvartaler fra hotellet mitt skal Microsoft ha sin mediepresentasjon i morgen tidlig.

Natal

Men de tyvstarter allerede i kveld. Eller i natt for dere i Norge. Klokka fire i natt norsk tid har Microsoft nemlig sin egen Natal-presentasjon, og der kommer vi selvsagt til å være til stede. Full rapport kommer i morgen tidlig.

Inntil da har jeg noen timer fri. Jeg har vært på International House of Pancakes og spist frokost, og skal nå en tur ned på Venice Beach for å shoppe litt i Santa Monica og henge på stranda. En rolig start på dagen, og det er greit, for fra og med i morgen er programmet rimelig hektisk.

Se bilder fra turen på neste side.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.