Pandaene kommer til høsten
0

Pandaene kommer til høsten

jul 26 Spill.no  

Den fjerde tilleggspakken til nettrollespillet World of Warcraft, Mists of Pandaria, lanseres 25. september, melder Blizzard i et nyhetsbrev.

Kommer når det er ferdg
Utvidelsen har vært i beta i månedsvis allerede, og til tross for en noe broket lansering med rollespillet Diablo III, ser det ut til at Blizzard er tilbake i det gamle sporet med å «lansere når det er ferdig». Nå har det endelig fått dato, og millioner av WoW-spillere kan besøke det Asia-inspirerte kontinentet Pandaria den 25. september, melder Blizzard.

Tradisjonen tro kommer en spesialutgave av tilleggspakken, som kommer til å inneholde en hel del godsaker. Blant annet et kjæledyr, et flyvende ridedyr, eget banner, bakomfilm på Blu-ray og DVD, en bok med skisser og en pandaren-utsmykket musematte.

Nytt innhold

Selve utvidelsen byr på en ny spillbar rase, Pandaren, en ny klasse, Monk, og en ny oppstartssone. Kontinentet Pandaria lar spillere jobbe seg opp fra nivå 85 til 90, og byr på en rekke nye typer innhold. Blant dem finner vi såkalte Scenarios, hvor flere spillere samarbeider om oppdrag ute i den åpne verdenen, ikke ulikt (tvert imot) Public Quests fra Warhammer Online, om noen husker det.

I tillegg kan man sende ut kjæledyrene sine i kamp, og det blir innført egne såkalte Challenge Modes, hvor man får muligheten til å øke kvaliteten på utstyret som befinner seg i de nye instansene.

World of Warcraft: Mists of Pandaria utvikles av Blizzard og utgis av Activision for PC og Mac. Tilleggspakken lanseres 25. september over hele verden. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.