Paradox bytter utvikler på Vampire the Masquerade: Bloodlines II – Utsetter spillet på ubestemt tid
0

Paradox bytter utvikler på Vampire the Masquerade: Bloodlines II – Utsetter spillet på ubestemt tid

feb 23 Anders Lønning  

Det har vært stille lenge rundt oppfølgeren til kult-spillet Vampire The Masquerade: Bloodlines, men nå bryter utgiveren stillheten for å meddele at prosjektet er i større trøbbel en først antatt.

I en post på nettstedet til spillet annonserer Paradox Interactive at de vil bekrefte at spillet fortsatt er under utvikling, men at de dessverre må meddele at utvikler Hardsuit Labs ikke lenger leder utviklingen, og at spillet ikke vil komme ut i 2021. Paradox takker Hardsuit for arbeidet de har gjort for rammeverket til det som skal bli det endelige spillet, og understreker at spillet er svært viktig for utgiveren å få til riktig.

Det har vært en rekke rapporter om problemer med utviklingen og utsettelser av Bloodlines 2, og det føyer seg i rekken av problemer rundt Immersive Sim spill som er under utvikling.

I 2020 kom nyheten om at System Shock 3 som var under utvikling hos Otherside Entertainment nå var tatt over av Tencent, og at utvikler legenden Warren Spector skal ha slått følge med det kinesiske selskapet for å få fullbyrdet sin versjon av hva System Shock 3 skal være.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.