Åpen beta neste uke
0

Åpen beta neste uke

apr 29 Spill.no  

Et av årets store høydepunkt for alle som har Xbox 360 blir antagelig «Halo: Reach». Spillet blir det siste i serien fra utvikler Bungie, og foregår før handlingen i de originale «Halo»-spillene. Det er snakk om menneskehetens første møte med covenant-troppene, på utposten Reach. I likhet med «Halo: ODST» spiller vi ikke som Master Chief, men som vanlige soldater i Mjölnir-rustning.

Åpen betatesting

Alle som har kjøpt «Halo: ODST» sitter antagelig og teller ned timene til mandag 3. mai. Da åpner nemlig serverne for betatesting av flerspillerdelen i det kommende «Halo: Reach». Microsoft og Bunge ønsker å finpusse flerspillerdelen frem mot spillets lansering i høst, og dermed slipper tusenvis av «Halo»-fans til på nett fra og med neste uke. Har du et eksemplar av «Halo: ODST» har du også tilgang til betatestingen.

For å markere betatestingen har Microsoft sluppet en ny trailer til spillet. Denne gangen med ekte skuespillere i hovedrollen. Vi får se menig Carter bli forvandlet til en supersoldat, og få sin egen Mjölnir-rustning. Kjenner vi Bungie rett er traileren full av hint om det kommende spillet.

«Halo: Reach» er utviklet av Bungie og utgis av Microsoft. Spillet lanseres i løpet av høsten eksklusivt på Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.