Playstation Now kommer endelig til Norge
1

Playstation Now kommer endelig til Norge

jan 23 Anders Lønning  

Som lyn fra klar himmel kom nyheten vi har ventet på helt siden konseptet først ble lansert. Strømmetjenesten Playstation Now, hvor du kan strømme PS2, PS3 og PS4 spill til en rekke forskjellige enheter kommer endelig til Norge.

“I dag er vi glade for å kunne annonsere at Playstation Now tjenesten vil bli lansert i nye territorier rundt om i Europa senere i år.” lyder det fra Playstation bloggen

TITLE

Det er altså spillere fra Spania, Italia, Portugal, Norge, Danmark, Finland og Sverige som snart vil få mulighet til å abonnere på tjenesten som i skrivende stund har over 600 spill tilgjengelig i biblioteket sitt.

En mer håndfast dato for når tjenesten blir lansert kommer etterhvert, men per i dag er det klart at Sony skal avholde en beta som skal finne sted i løpet av februar og de som ønsker å delta i denne kan melde sin interesse her.

Tidligere har denne tjenesten kun tilbudt strømming av spill over nettet, men rett før jul ble det klart at spillere nå kunne laste ned PS4 og PS2 spill, ala Microsoft sin Game Pass tjeneste, slik at spillene kan spilles uten forsinkelser og med full oppløsning.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.