PlayStation Plus spillene for februar annonsert.
0

PlayStation Plus spillene for februar annonsert.

jan 29 Anders Lønning  

Starten av 2020 så lenge lovende ut, men med den ene utsettelsen etter den andre ser det heller litt tynt ut. Noe som legger til rette for å spille gjennom spill man har gått glipp av, eller tilbringe litt kvalitets-tid med en gammel klassiker.

Nå som du gjerne har litt tid til overs, hvorfor ikke synke time etter time inn  i et nytt prosjekt i The Sims 4 eller legge Rapture og Colombia et besøk i BioShock: The Collection. Begge disse titlene er nemlig del av Sony sitt PlayStation Plus tilbud for februar måned, og med seg har de også en herlig overraskelse for PlayStation VR eierne, i form av det taktiske flerspiller skytespillet Firewall: Zero Hour.

Alle tre spillene blir gjort tilgjengelige 4. februar, og du har frem til des på deg for å sikre deg spillene fra januar, Uncharted: The Nathan Drake Collection og Goat Simulator. Som alltid er spillene kun tilgjengelige så lenge du har et aktivt PlayStation Plus abonnement.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.