Postapokalyptisk «Half-Life 2»
0

Postapokalyptisk «Half-Life 2»

des 16 Spill.no  

«Half-Life»-utvikler Valve har alltid holdt sine spill åpen for modifisering, og nå er altså den første til «Half-Life 2: Episode 2» her, men «Post Script» overrasker med å ikke være et skytespill, slik moderspillet definitivt er. Det er kapittelbasert eventyrspill basert på utforsking av en sivilisasjon som har gått tapt.

Gratis

Som de aller fleste modifiseringene til «Half-Life»-spillene, blant annet det originale, og usannsynlig populære «Counter-strike» er også «Post Script» tilgjengelig for gratis nedlasting. Du har med andre ord ingen ting å tape på å sjekke ut denne dommedagsvisjonen av en verden som har forårsaket sin egen undergang.

Finn svarene

Hovedpoenget i «Post Script» er å utforske den døde verdenen, løse gåter og finne ut hva som faktisk gjorde at denne sivilisasjonen gikk under.

– Jeg er utrolig nysgjerrig på å se hva folk får ut av det. Dette er gjort med kjærlighet på alle tenkelige måter. Det er et soloprosjekt, og et innblikk i en designvisjon jeg har, men også et eksperiment i forhold til hva som fungerer og ikke fungerer i et dataspill, sier designer og utvikler Lewis Denby, som også er redaktør for Resolution Magazine.

«Post Script» finner du gratis på hjemmesiden

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.