Problemer med julis Playstation Plus-spill
0

Problemer med julis Playstation Plus-spill

jul 04 Patrick Hansen  

Det kan se ut som det har gått litt fort i svingene for Sony når det gjelder Heavy Rain Remastered, som er gratis i juli for Playstation Plus-medlemmer. Mange har meldt på internett de siste dagene om at de blir nektet å laste ned Quantic Dream-spillet, melder VG 24/7.

De to spillene man gratis kan laste ned denne måneden er Quantic Dreams Heavy Rain, nå remastered for PS4, og spillet Absolver. Det er førstnevnte mange brukere melder om problemer med.

 

 

Det viser seg at problemet kan oppstå dersom du lastet ned Beyond: Two Souls, som var gratis for medlemmer i mai i år. Derimot ser det ut som problemet raskt og enkelt kan løses ved at du heller laster ned spillet via konsollen, og ikke mobilen eller nettleseren din. 

Noen brukere sier de har klart å laste ned spillet via nettbutikken, men dette gjelder et fåtall, merkelig nok. Inntil videre er det nok best å sette sin lit til konsollen og laste spillet ned på den.

About Patrick Hansen

En stolt mann fra Fredrikstad, med forkjærlighet for Nintendo 64 og eksklusive Playstation-spill. Kan også hele DK Rap utenat.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.