Prøv å stjele kontoen min!
0

Prøv å stjele kontoen min!

jul 01 Spill.no  

Valve-sjef Gabe Newell har såpass tro på Steams sikkerhetssystem at han i fjor offentliggjorde sitt eget brukernavn og passord for å utfordre publikum til å stjele kontoen hans.

Stunt

Det er i forbindelse med introduksjonen av sikkerhetssystemet Steam Guard, som skal forhindre phishing og hacking, at Valve-bossen utførte dette stuntet i 2011. Systemet baseres på Intels Indenty Protection Technology (IPT), og er tydeligvis såpass pottetett at en profilert spillpersonlighet som Gabe Newell kan spre både brukernavn og passord på internett, og fremdeles sove godt om natta.

Vi aner ikke hvorvidt noen klarte å komme seg inn, men klippet av Gabe som nonsjalant lirer av seg brukernavn og passord for Steam-kontoen sin er god underholdning den dag i dag, ett år senere.

Se klipp

Steam Guard ble implementert i Steam i mars 2011, og går ut på at man kan låse kontoen sin til sin egen PC. Skal kontoen åpnes på annen maskinvare, må det godkjennes av eieren.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.