Prøvespill Hitman Absolution neste uke
0

Prøvespill Hitman Absolution neste uke

mai 10 Spill.no  

Hitman: Absolution skal lanseres 20. november i år, men for å trene opp snikskytterferdighetene dine slipper IO Interactive et eget snikskytterspill basert på samme spillmotor allerede neste uke. Spillet blir gratis for alle som har forhåndsbestilt Hitman Absolution.

Snikskytteroppdrag

Spillet har fått tittelen Hitman: Sniper Challenge, og lar deg innta rollen som Agent 47 som skal ta livet av en våpenprodusent og hans livvakter på et tak i Chicago.

Spillet slippes på Xbox Live Arcade, Playstation Network og til PC 15. mai, men for å få lastet det ned er du nødt til å veksle inn en kode du får ved å forhåndsbestille Hitman: Ascension i en butikk. Koden veksles inn på en egen nettside, som så gir deg en ny kode til din utvalgte plattform.

Vi i Spill.no har fått tak i et eksemplar av Hitman: Sniper Challenge allerede, og kommer tilbake med våre inntrykk av forspillet i morgen.

Hitman Absolution utvikles av IO Interactive og utgis av Square-Enix. Spillet lanseres på PC, Xbox 360 og Playstation 3 20. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.