ps3 problem
0

ps3 problem

jul 16 Spill.no  

hei jeg har et problem med min ps3 håper noen kan hjelpe meg så fort som mulig.

jeg var inne på ps3en min så frøs den bare sånn plutselig fikk ikke skrudd den av nå noen annen måte en å dra ut kontakten. så skulle jeg skru den på etter på å som vanelig kommer denne meldingen opp:

Systemer bli ikke slått av på riktig måte sist gang det ble brukt. Filsystemet i systemminnet kan være skadet. dette systemet vil starte på nytt, kontrollere filsystemet og gjenopprette det vist det er skadet. hvis filsystemet er skadet kan det ta 2 til 3 timer å fullføre.   (å hvist jeg trykker X Bekreft eller O Tilbake så kommer det bare tilbake)

PS: ps3en er jaibreaket REBUG CFW 4.80.1 DEX.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.