PS3-utgaven er en time lengre
0

PS3-utgaven er en time lengre

aug 07 Spill.no  

Ifølge et bilde av omslaget på Amazon, vil snikmorderspillet Assassin’s Creed III by på en time ekstra med spilletid allerede på lansering.

Tidseksklusivt?

Tidseksklusivitet er lite populært i konsollbransjen, men det forekommer hele tiden. Microsoft har sin Summer of Arcade-kampanje med årlang eksklusivitet, Call of Duty-innhold kommer først til Xbox 360, og Skyrim-utvidelsene likeså.

Etter E3 var det tydelig at Ubisoft hadde ekstra planer for Sonys utgaver av Assassin’s Creed III, og ikke bare fordi det slippes et eget Vita-spill.Pressekonferansen hadde en egen del av showet dedikert til snikmorderspillet, og annonserte eksklusivt nedlastbart materiale, kun for Playstation 3-utgaven,

Se trailer

Bildet på Amazon forteller at spillet er én time lengre enn de andre versjonene, men det er foreløpig usikkert om det er på grunn av ekstramaterialet som ble nevnt på E3, eller om det er snakk om ytterligere snacks til Assassin’s Creed-fans med Playstation 3.

Det er heller ikke klart om denne ekstra timen vil bli tilgjengelig hos PC- og Xbox 360-folket etter omtrent en måned, slik tradisjonen er. Ubisoft har ennå til gode å kommentere bildet.

Assassin’s Creed III utvikles og utgis av Ubisoft for Playstation 3, Xbox 360, Wii U og PC. Spillet lanseres 31. oktober på konsoll, og i løpet av året på Wii U og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.