PS3-vinneren er kåret!
0

PS3-vinneren er kåret!

Ved lanseringen av nye Spill.no 1. oktober arrangerte vi en stor Playstation 3-konkurranse, hvor vi stilte et kort, men allikevel utrolig vanskelig spørsmål:

«Hva er tidenes beste spill?»

Responsen lot ikke vente på seg og da vi avsluttet konkurransen i dag hadde vi mottatt over 807 unike besvarelser i kommentarfeltet på artikkelen.

For å sørge for at dere – våre kjære brukere – så at konkurransen ble gjennomført på en ryddig måte, bestemte vi oss for å videofilme trekningen. Siden det var så mange gode besvarelser, så bestemte vi oss også for å trekke en tilfeldig vinner mellom 1 til 807 – hvor vinnertallet korresponderer med rekkefølgen på kommentarene nedover (kommentar 1 øverst, kommentar 807 nederst).

Se den live trekningen av vinneren her:

Vi gratulerer brukeren TheFuse, som hadde skrevet kommentar nummer 515 på den originale artikkelen. Vi håper TheFuse får mange hyggelige stunder med den nye Playstation 3-konsollen sin, og benytter samtidig anledningen til å takke alle de øvrige deltakerne for det voldsomme engasjementet!

Vi i Spill.no håper dere fortsetter å besøke oss daglig og ser frem til å arrangere flere lignende konkurranser i fremtiden.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.