PS4 er ikke ferdigdesignet
0

PS4 er ikke ferdigdesignet

feb 22 Spill.no  

Sony Computer Entertainment Japan Hiroshi Kawano har fremdeles ikke sett den endelige utgaven av PlayStation 4-konsollen, innrømmer han i et intervju med 4Gamer.

– Så DualShock 4 først i går

Pressekonferansen til Sony tidligere denne uken fokuserte som kjent på spillene, og spørsmålene var mange etter endt arrangement. Ingen nøyaktig lanseringsdato ble gitt, pris er fremdeles et åpent spørsmål, og, merkelig nok fikk ingen se selve konsollen. Sistnevnte er ikke så rart, kan det vise seg, da ikke en gang Sonys egne toppsjefer har sett noe ferdig produkt ennå.

– For å være ærlig, har heller ikke jeg sett noe ferdig design. Selv håndkontrollen vi ble vist [på pressekonferansen] i dag, så jeg en endelig utgave av først i går, hevder SCEJ-sjef Kawano i et intervju med 4Gamer etter pressekonferansen, og forteller videre om DualShock 4-håndkontrollen:

– Jeg har sett flere prototyper fra mens den fremdeles hadde kodenavnet Jedai, og jeg hadde hørt at den hadde et trykksensitivt panel i den endelige versjonen, forklarer han.

Likt for alle?

Sony har riktig nok valgt å holde PS4-avdukningen på vestlig jord denne gangen, men det er vanskelig å tro at Japan-kontoret holdes utenfor noen som helst steg i utviklingen av konsollen. Med tanke på at det er nesten et år til forventet lansering, er det ikke umulig at det endelige designet ikke er helt på plass ennå, og det er likevel nok av tid å fikse opp i dette til masseproduksjonen må igangsettes til julesalget.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.