PS4 kommer i år
0

PS4 kommer i år

mai 24 Spill.no  

Den britiske avisen Metro kunne i dag by på hyggelig og noe uventet informasjon; i avisen hadde nemlig Sony plassert en annonse på størrelse med en side som avslører at en britisk lansering står for tur allerede i 2013. At konsollen også lanseres i resten av Europa samtidig er høyst sannsynlig, så vi setter en knapp på den også blir å finne i norske butikkhyller i år.

Det har ved tidligere anledninger vært mange måneder mellom lanseringene av Playstation-konsollene internasjonalt, og som et eksempel ble Playstation 2 lansert i Japan hele åtte måneder før den kom i europeiske butikkhyller. Denne gangen er det annerledes, og det kan se ut som at Sony med Playstation 4 sikter inn mot en ganske koordinert internasjonal lansering når juletiden nærmer seg. En nøyaktig lanseringsdato vet vi ennå ikke for noen av verdensdelene, så vi får vente og se om noe eventuelt blir avslørt på årets E3-messe i juni.

Kilde: Neogaf, The Verge

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.