PS4-skyen er en fremtidsvisjon
0

PS4-skyen er en fremtidsvisjon

feb 22 Spill.no  

Gaikai-sjef David Perry presiserer overfor Forbes at de fleste nettsky-baserte funksjonene som ble nevnt fra scenen onsdag er mål, ikke ferdige tjenester, melder Edge.

Definerende funksjonalitet

Selv om de fleste husker spillpresentasjonene fra Sony-pressekonferansen best, var det David Perrys presentasjon av mulighetene med inkluderingen av strømmeteknologien til Gaikai som var det mest definerende for konsollen.

Mulighet til å prøve alle spillene øyeblikkelig i nettbutikken før man kjøpte dem, begynne å spille umiddelbart etter kjøp mens spillet lastes ned, dele videoer, invitere venner inn som tilskuere og en endelig fullverdig Remote Play-funksjon for PS Vita var blant lekkerbiskenene Perry disket opp med. For ikke å glemme muligheten til å spille PlayStation 3-spill via haugevis av elektroniske enheter, uten at man trenger å laste ned noe.

Ikke nødvendigvis dag 1

Det viser seg imidlertid at de færreste av disse kommer til å være tilgjengelige på lansering. Ifølge Perry var presentasjonen en gjennomkjøring av fremtidsmål og aspirasjoner, ikke faktiske dag 1-tjenester. 

– Jeg tror absolutt de kommer til å dukke opp på konsollen, men jeg vet ikke hvorvidt de er der på dag 1. Jeg regner med vi kommer til å gjøre mye av dette over tid. Når det er sagt, jeg vil tro vi vil få se eksempler på alt vi viste fra scenen, det er bare et spørsmål om hvor dypt det vil gå, og hvor mange spill som vil være involvert, forteller Perry til Forbes.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.