PSN åpnes på gløtt
0

PSN åpnes på gløtt

mai 13 Spill.no  

Etter over tre uutholdelige uker for Sony, ser det endelig ut til at Playstation Network begynner å nærme seg en relansering. Det rapporteres nå om at et utvalg utviklere allerede er online igjen, men at det foreløpig er temmelig ustablilt.

Online-spilling først

En bruker på NeoGaf-forumet ved navn Kagari meldte tidligere i dag at flere utviklere har fått tilgang på PSN igjen, og dette har i løpet av dagen blitt bekreftet fra flere hold. Ifølge brukeren mangler det fremdeles biter her og der, og ikke alle kommer online ennå.

– Det interne PSN utviklernettet er online igjen, i hvert fall ser det slik ut for noen, selv om det fremdeles er ganske halvveis foreløpig, som for eksempel mangelen på muligheten til å registrere nye kontoer, skriver Kagari.

Eurogamer kunne tidligere denne uken melde at Sony planlegger å få matchmaking-biten tilbake i aksjon “i løpet av få dager”, og en Twitter-melding fra en av selskapets europeiske community-managere har følgende gladmelding:

– 31. mai er datoen da PSN-tjenesten er tilbake FOR FULLT. Gjenoppbyggingen er delt opp i faser. Online-spilling vil være tilbake FØR 31. mai.”.

Også NeoGaf-brukeren Kagari tror PS3-spillere kan møtes online igjen innen kort tid:

– Det ser ut til at hele nettverket, eller i alle fall online-spilling/konto-delen av det vil være tilbake snart, skriver Kagari.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.