PSN tilbake for fullt denne uka
0

PSN tilbake for fullt denne uka

mai 31 Spill.no  

Etter hackerangrepet kneblet Playstation Network i april, har Sony jobbet på spreng med å forsterke sikkerheten i nettverket sitt, samt få nettverket opp å gå igjen. Etter å ha gjenopprettet flere funksjoner de siste ukene, annonserer Sony nå at PSN vil være tilbake for fullt mot slutten av uka.

Butikk og handel

Det betyr at det igjen vil bli mulig å handle i Playstation Store, kjøpe gjenstander i spill, registrere koder for spill og bruke musikktjenester igjen. Den komplette PSN-opprettingen gjelder for alle territorier bortsett fra i Japan, Hong Kong og Sør-Korea.

Gjenopprettingen kommer i grevens tid for Sony, som skal ha sin årlige pressekonferanse på spillmessen E3 tirsdag neste uke. Sony har måttet tåle mye kritikk i kjølvannet av PSN-sammenbruddet, og det forventes at det japanske firmaet kommer til å legge mye krefter i å gjenopprette tilliten hos spillerne sine under årets E3-messe.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.