Pupper selger slåssing
0

Pupper selger slåssing

jan 06 Spill.no  

Japanske slåssespill er beryktet for sine til tider svært seksualiserte fremstillinger av kvinnelige spillfigurer. Namco Bandai har tatt puppene til en av spillfigurene i det kommende SoulCalibur V, og gjort dem til et av spillets store salgsargumenter i en reklamekampanje i Japan.

Kontroversielt

Puppene tilhører Ivy Valentine, som i tidligere spill i serien har gjort seg bemerket ved å slåss med minimale bikinier som så vidt dekker hennes overdimensjonerte overkropp. Denne gangen har hun tatt på seg en pels, men det ser ikke ut til at den skal klare å holde henne varm i den norske vinterkulda.

Japanske fremstillinger av kvinnelige spillfigurer i slåssespill har til tider bydd på kontroverser. I fjor nektet blant annet Nintendo-distributør Bergsala å distribuere slåssespillet Dead or Alive: Dimensions i Skandinavia, ettersom det ble anklaget for å bryte svensk lovgivning ved å fremstille mindreårige jenter i seksuelle positurer. Problemet var at de spillbare karakterene Katsumi, Koroke og Ayane alle var oppgitt å være under 18 år i spillet. Tecmo har i ettertid omgått denne problemstillingen ved å gjøre om alderen til de tre til ?? år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.